Умови використання мобільного додатку

КОРИСТУВАЧА УГОДА для використання

МОБІЛЬНОГО додатків «JIT +» (версія для водія)

Редакция действует с 01.09.2018 г.

Справжні Угода (далі - Угода) регламентує відносини між Товариством з обмеженою відповідальністю «ДЖИТ ПЛЮС» (далі - «Адміністратор») і фізичною особою, належним чином, що приєдналася до цієї Угоди для використання Мобільного додатки (далі - «Користувач»).

Умови Угоди відповідно до положень статті 634 та статті 901 Цивільного кодексу України за своєю суттю, типу і змістом є публічною офертою - пропозицією укласти з Адміністратором договір приєднання, згідно з яким Адміністратор надає Користувачеві безоплатний доступ до Мобільного додатком на умовах цієї Угоди.

  1. Загальні поняття і положення

Адміністратор - власник Мобільного додатки «JIT +» (версія для водія), який встановлює порядок і умови доступу до Мобільного додатком, а також забезпечує інформаційну підтримку Користувачам Мобільного додатки;

Сайт - http://www.jitplus.com.ua/, а також всі піддоменів і / або афілійовані з програмою домени, в тому числі, на які буде міститися посилання на сайті, в Мобільному додатку;

Мобільний додаток «JIT +» (версія для водіїв) (далі Додаток) - сукупність інтегрованої в програмну оболонку інформації (програма), призначена для установки (завантаження) на мобільний пристрій Користувача, що надає Користувачеві можливість інформувати Перевізника / Вантажоодержувача / Вантажовідправника / Замовника / Вантажовідправника про терміни (дата, точний час) доставки вантажу вантажу. Складається з Демо-версії - використовується Користувачами, у яких немає необхідності проходити повну реєстрацію через Сайт і Повної версії - використання якої дозволено після реєстрації такого Користувача на Сайті http://www.jitplus.com.ua/. Мобільний додаток доступний Користувачу через Магазин додатків (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wezom.graindelivery&hl=ru&pli=1) на умовах повного дотримання Угоди;

Сервіс «JitPlus» - система, яка об'єднує в собі Сайт та Додаток, що дозволяє інформувати користувачів Сайту в особистих кабінетах про наступні етапи виконання Заявки / рейсу за допомогою Програми: підтвердження рейсу водієм транспортного засобу, дата і час прибуття на завантаження, навантаження, дата і час прибуття на вивантаження, вивантаження.

Користувач / Водій - фізична особа, яка керує транспортним засобом (Водій), що використовується ним на праві володіння, користування, розпорядження, ризик відповідальності якого застрахований за договором обов'язкового страхування. Ця особа в тому числі здійснює управління транспортним засобом на підставі трудового договору (контракту) або цивільно-правового договору з власником або іншим власником транспортного засобу, що зареєструвалися в установленому порядку за допомогою Мобільного додатки з метою отримання послуг, що надаються Адміністратором в рамках і на умовах, передбачених цією Угодою;

Перевізник - фізична / юридична особа / фізична особа-підприємець, яка бере на себе обов'язок здійснити транспортування і доставку довіреного йому Вантажу в обумовлений пункт призначення, в порядку та на умовах, визначених умовами договору перевезення;

Замовник - фізична / юридична особа / фізична особа-підприємець, який зацікавлений в транспортуванні і доставці Вантажу в обумовлений пункт призначення, в порядку та на умовах, визначених умовами договору перевезення;

Вантажоодержувач - фізична / юридична особа / фізична особа-підприємець, уповноважений на отримання вантажу, зазначений в якості Вантажоодержувача в заявці на перевезення Вантажу і товаросупровідних документах на вантаж;

Вантажовідправник - фізична / юридична особа / фізична особа-підприємець, висуваючи вантаж до перевезення і вказаний в якості такого в заявці на перевезення Вантажу і товаросупровідних документах на вантаж;

Вантаж - заявлені до перевезення товарно-матеріальні цінності, описані в заявці на перевезення Вантажу і прийняті Перевізником згідно товаросупровідних документів;

Заявка на перевезення Вантажу (далі - заявка) - розміщене Замовником на Сайті інформаційний лист з деталями перевезення (маршрут, тоннаж вантажу, що перевозиться, тариф і тд) згідно з поданим на Сайті зразком в повному обсязі (передбачено функціоналом Сайту) і в належному порядку заповнена Замовником;

Виконання Заявки / рейсу - доставка Вантажу в пункт призначення та видача його Вантажоодержувачеві / Замовнику / їх повноважним представникам;

Маршрут - встановлений в Заявці шлях прямування транспортного засобу з Вантажем між пунктами навантаження і вивантаження;

Рейс - одна окремо взята перевезення, що здійснюється в рамках виконання Заявки одним окремим транспортним засобом за встановленим в заявці маршруту.

Транспортний засіб - технічно справний автомобіль / причіп / напівпричіп, зареєстрований в установленому законодавством України порядку, який придатний для перевезення вказаного в заявці Вантажу і відповідає вимогам діючих в Україні санітарних та інших норм, що забезпечує збереження Вантажу, пред'явленого до перевезення;

Товаросупроводжувальний документ - товаротранспортна накладна. Обов'язкові реквізити: реєстраційний номер автомобіля; ПІБ / Найменування Перевізника; ПІБ / Найменування вантажовідправника; ПІБ / Найменування Вантажоодержувача; пункти навантаження і вивантаження; найменування і вага вантажу;

Інформаційна підтримка - послуги з надання інформації про хід здійснення Перевезення і руху Вантажу, про місцезнаходження транспортного засобу, часу прибуття транспортного засобу в місця завантаження / розвантаження, про затримки / можливі затримки транспортного засобу, як по маршруту, так і при завантаження / розвантаження, причини таких затримок.

Інші терміни та визначення, які використовуються в тексті цієї Угоди, тлумачаться відповідно до чинного законодавства України та сформованими звичайних правил тлумачення відповідних термінів.

  1. Предмет згоди.
    • Адміністратор надає Користувачеві на безоплатній основі право на використання розміщеного в Додатку Контенту.
    • Додаток надає Користувачеві зручний спосіб розміщення / отримання інформації про статус і етапах виконання Заявки / рейсу.
    • Повна версія Додатки надає Користувачеві можливість:

                  - отримувати доступ до заявки;

                  - отримувати доступ до бази даних Замовників;

                  - взаємодії з Замовником / Вантажоодержувачем / Відправником вантажу шляхом підтвердження етапів виконання Заявки / рейсу;

                  - розміщувати і зберігати протягом 365 днів документи, пов'язані з виконанням Заявки / рейсу;

                  - отримувати інформацію про хід здійснення Перевезення і руху Вантажу, про місцезнаходження транспортного засобу, часу прибуття транспортного засобу в місця завантаження / розвантаження, про затримки / можливі затримки транспортного засобу, як по маршруту, так і при завантаження / розвантаження, причини таких затримок.

  • Додаток надає Користувачеві зручний спосіб скористатися послугами адміністратора а саме:
  • можливість розміщення Заявок на перевезення Вантажу зареєстрованому в системі Користувачеві;
  • забезпечення вільного доступу до розміщених заявки на перевезення вантажів тільки зареєстрованим в системі Користувачам;
  • базою актуальних даних Перевізників і Замовників, зареєстрованим в системі Користувачам;
  • забезпечення можливості прямого взаємодії користувачів між собою, при підтвердженні останніми такої взаємодії шляхом натискання кнопки «додати контакт».
    • Під дію Угоди підпадають всі існуючі на даний момент послуги (сервіси) Додатки, а також будь-які їх подальші модифікації і з'являються в подальшому додаткові послуги.

 

  1. Умови використання програми.
    • Для використання Додатка необхідне підключення до Інтернету.
    • Для отримання доступу до Додатка, а також придбання Статусу Користувача, необхідно завантажити вказане Додаток на мобільний пристрій.
    • Для отримання доступу до розширених функцій Додатки (Повна версія) необхідно пройти процедуру реєстрації, що здійснюється за допомогою заповнення розділу «Перехід в повну версію» в Додатку і зареєструватися на Сайті, вказавши необхідні дані.

Для реєстрації на Сайті Користувач - фізична особа вказує свої особисті дані (прізвище, ім'я, по батькові, індивідуальний податковий номер, номер телефону, адреса електронної пошти).

Для використання Повної версії Додатки Користувач повинен бути зареєстрованим на Сайті своїм Перевізником.

  • Користувач несе відповідальність за достовірність, актуальність, повноту і відповідність дійсності, наданої ним інформації.
  • Установка Додатки в мобільний пристрій Користувача є акцептом цієї Угоди і підтвердженням згоди Користувача з його умовами. Якщо Користувач не приймає умови цієї Угоди в повному обсязі, Такий Користувач не має права використовувати Додаток в будь-яких цілях. У разі, сіли Користувач здійснив завантаження Додатки, але відмовляється від умов цієї Угоди Користувачеві необхідно негайно видалити скачані на свій пристрій Додаток (відмова від цієї Угоди можливий шляхом видалення Додатки з мобільного пристрою).
  • Доступ до Додатка, використання Програми та / або вчинення будь-яких інших дій в Додатку Користувачем означає, що Користувач приймає і зобов'язується дотримуватися всіх умов цієї Угоди.
  • Приєднуючись до Угоди Користувач погоджується з тим, що Адміністратор не перевіряє достовірність наданих відомостей і не здійснює контроль за дієздатністю і правоздатністю користувачів.
  1. Порядок використання Мобільного додатки.
    • використання Додатка (Демо-версії) дозволяє Перевізнику:

- без реєстрації на Сайті встановити Мобільний додаток (Демо-версію) для використання його водієм;

- вказувати пункт вивантаження із запропонованого списку від Замовника;

- вказувати номер Заявки / Договору перевезення отриманого від Замовника;

- вказувати дату і орієнтовний час прибуття вантажу на пункт вивантаження;

- відправляти свої gps дані під час доставки вантажу на пункт вивантаження;

- можливість оповіщення водієм про факт вивантаження вантажу шляхом натискання кнопки «підтвердити вивантаження» (для Демо-версії) / «завершити рейс» (для Повної версії).

  • Перевізник зобов'язаний забезпечити Користувача Додатком (Демо-версія для незареєстрованих на Сайті користувачів, Повна версія - для зареєстрованих) і проінструктувати Користувача про наступні правила його використання:
  1. За запитом системи Користувач зобов'язаний повідомляти / підтверджувати інформацію про місцезнаходження, кількості завантаженого / розвантаженого вантажу, про затримки під час перевезення / поломки, так і про затримки при завантаження / розвантаження Вантажу з зазначенням причин такої затримки; реєстраційні дані договору перевезення (контракту); підтвердити факт вивантаження Вантажу; додати фотографію товаросупровідного документа.
  2. Шляхом внесення даних в Додаток Користувач зобов'язаний інформувати Адміністратора про всі проблеми, що виникають в процесі здійснення навантаження, транспортування, розвантаження, повідомляти про вимушених затримок транспортних засобів під час перевезення, аваріях та інших пригодах, що перешкоджають своєчасній доставці Вантажу або загрожують його збереженню, про невідповідність якісних і / або кількісних показниках Вантажу, зазначеним у товаросупровідних документах показниками.
    • Адміністратор, за допомогою Програми, на підставі внесених Користувачем відомостей, забезпечує Замовника / Вантажоодержувача / Перевізника інформацією про хід здійснення Перевезення і руху Вантажу, про місцезнаходження транспортного засобу, часу прибуття транспортного засобу в місця завантаження / розвантаження, про затримки / можливі затримки транспортного засобу, як по маршруту, так і при завантаження / розвантаження, причини таких затримок.
  1. Плата за користування Додатком.
    • Використання Програми є безкоштовним.
    • Адміністратор має право в будь-який момент змінити умови використання Додатка, шляхом внесення змін в дану Угоду. Продовження використання Додатка вже на нових умовах є підтвердженням з боку Користувача про прийняття нових умов.
  1. Функціонування додатки.
    • Адміністратор намагається забезпечити належним чином функціонування Програми в цілодобовому режимі, проте Адміністрація не несе відповідальність в разі порушення в роботі Програми з причин, що не залежать від Адміністратора, а також за наслідки, які настали в результаті такого порушення в роботі Програми.
  1. Гарантії та відповідальність сторін.
    • Адміністратор зобов'язується максимально сприяти і докладати всіх можливих зусиль для зниження виникають у користувачів в процесі перевезення ризиків, сприяти відкритості в процесі перевезення і можливості доступу всім залученим в процес перевезення особам в порядку і в обсязі, встановленому цією Угодою.
    • Додаток надається на умовах "як є" (as is). Адміністратор не надає жодних гарантій щодо безпомилкової та безперебійної роботи Програми або окремих її компонентів та / або функцій, відповідності Програми конкретним цілям Користувача, Львова не несе відповідальності, точність, повноту і своєчасність даних, а також не надає ніяких інших гарантій, прямо не вказаних в цією Угодою.
    • Адміністратор Програми не несе відповідальність перед Користувачем або перед будь-якими третіми особами за будь-який непрямий, випадковий, ненавмисний збиток, включаючи упущену вигоду або втрачені дані, шкоду честі, гідності або діловій репутації, викликаний в зв'язку з використанням Програми, вмісту Додатки чи інших матеріалів, до яким Користувач або інші особи отримали доступ за допомогою Програми.
    • Адміністратор не є Перевізником / представником Перевізника, Замовником / представником Замовника, Адміністратор не несе відповідальність за процес виконання Заявки / результат і здійснення Перевезення.
    • Адміністратор також не несе відповідальність за повноту і достовірність персональних даних, зазначених Користувачами при реєстрації на Сайті, достовірність і повноту правовстановлюючих документів, так і інформації і даних, що стосуються безпосередньо перевезення.
    • Адміністратор залишає за собою право прочитання смс-повідомлень від сервісу «JitPlus» в режимі очікування коду підтвердження.
    • Адміністратор зобов'язується забезпечити конфіденційність іншої інформації, яка стала йому відома за допомогою використання Замовником / Вантажоодержувачем / Відправником вантажу / Перевізником сервісу «JitPlus».
  1. Персональні дані
    • Надаючи Додатку свої персональні дані, Користувач підтверджує, що добровільно відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» дає згоду (дозвіл) на обробку своїх Персональних даних включає збір, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, поширення, знеособлення, блокування, знищення, інше використання персональних даних в цілях виконання умов цієї Угоди та надання Користувачу послуг Додатки.
    • Користувачі і Адміністратор зобов'язуються забезпечувати конфіденційність відомостей та інформації, необхідних для доступу до уповноважених адресами електронної пошти та Особистого кабінету на Сайті, не допускати розголошення такої інформації і передачу третім особам, за винятком випадків, коли таке розголошення санкціоноване Замовником / Вантажоодержувачем / Відправником вантажу / Перевізником. До моменту отримання інформації про порушення режиму конфіденційності, всі дії і документи, вчинені і спрямовані за допомогою уповноваженого адреси електронної пошти, навіть якщо такі дії і документи були здійснені і спрямовані іншими особами, вважаються досконалими і спрямованими належним особою.

 

  1. Інші умови.
    • Ця Угода набирає чинності для Користувача з моменту установки Додатки в Мобільний пристрій. Ця угода діє для приєдналася до нього Користувача протягом строку надання послуг Адміністратором Користувачеві.
    • Адміністратор залишає за собою право в будь-який момент розірвати цю Угоду і / або відкликати оферту з організаційних, технічних, інших причин, без обґрунтування такої причини, в односторонньому порядку, видаливши Додаток з мобільного пристрою Користувача і / або заблокувавши можливість його використання Користувачем, і / або іншим способом з використанням автоматизованих систем / або без використання таких.
    • Адміністратор має право в односторонньому порядку змінювати умови Угоди без будь-якого спеціального повідомлення. Такі зміни вступають в силу на наступний день з моменту опублікування нової редакції Угоди. Користувач зобов'язаний ознайомитися з новою редакцією Угоди. Продовження використання функціоналу Додатки означає згоду Користувача з умовами нової редакції Угоди.
    • Питання, не врегульовані Угодою, підлягають вирішенню відповідно до законодавства України.
    • Користувач може використовувати Додаток виключно в цілях, передбачених цією Угодою, і зобов'язується не використовувати Додаток для будь-яких комерційних і бізнес цілей, не передбачених Угодою.

10.1. Інтелектуальна власність.

10.1. Додаток є об'єктом прав інтелектуальної власності, виключні майнові права на які належать Адміністратору і охороняються чинним законодавством України, Цивільним кодексом України, Законом України «Про авторське право і суміжні права».

10.2. Заборонено копіювання системних / програмних ресурсів, публікація, поширення, передача, внесення змін, зберігання або обробка контенту і / або його частини, використання будь-яких матеріалів і будь-якої інформації Додатки в цілях, не передбачених цією Угодою та за відсутності дозволу на ці дії адміністратора і / або матеріалів, які на ньому розміщені. Будь-яке копіювання та / або несанкціоноване Адміністратором використання інформації, недотримання вказаних умов буде витлумачено як порушення прав інтелектуальної власності Адміністратора.